Iron Man - 2008-11-19 21:25:46 Ner Upp


Iron Man



Sommarens stora blockbuster, innan läderlappen tog över scenen, och detta är en riktig blockbuster som främst är till för att underhålla och det märks. Det sprängs hej vilt och för en gångs skull så gillar jag det. Det känns som att det passar karaktären Iron Man perfekt.

Jag gillar också, likt Batman Begins, att man berättar historien bakom masken och varför huvudkaraktären agerar så som han gör. Detta sker inte lika omfattande i den här filmen som i Begins, men det räcker gott och väl för att man ska förstå någotsånär historien bakom Tony Starks agerande.

Robert Downey Jr. är lysande i huvudrollen och detta är verkligen hans film på gott och ont. Filmens lyfts upp några steg mycket tack vare Downeys fina agerande, men detta har till följd att alla andra karaktärer får lite utrymme och utvecklas inte så mycket och blir inte så intressanta som man kunde hoppas på.
Filmen skulle tjäna på en väl utvecklad antagonist till Iron Man/Tony Stark, men det får vi väl ta del av i uppföljaren som är på gång.
 

Kommentarer Ner Upp

Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se