YouTube-tips #6 - 2009-03-05 23:16:39 Ner Upp
Ännu en gång är det dags att dyka in i Youtube djupa videoarkiv och lyfta fram en kanal som göra den gråa vardagen lite intressantare.
TomSPerkins heter individen som är under lupp den här gången och det hela handlar om det senaste som händer och har hänt i filmens underbara värld.

Ungefär en gång i veckan så rapporterar Tom om spännande nya projekt som är på gång, nya rörliga bilder från kommande filmer, en liten sammanfattning om vilka filmer som går upp på bio (UK) och slutligen avslutas det hela med en liten recension.

Det visuella är det inget speciellt med direkt, utan det fina med Perkins filmklipp är att det mesta som man behöver veta om film, för att hålla sig uppdaterad, finns här. Snabba och kortfattade nyheter, men ändå med en personlig touch, gör det sevärd och vid varje avsnitt så finns det länkar, i informationsrutan på Youtube, till allt som han nämner i klippet.

Så om du vill hänga med om vad som händer i filmens värld, så är det TomSPerkins du ska rikta in dig på.
Klippet den här gången är inte vald med någon speciellt åtanke, i och med att detta är ett nyhetsprogram, utan det är helt enkelt det senaste.

YouTube-tips
 

Kommentarer Ner Upp

Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se