The Wrestler - 2009-01-24 11:43:11 Ner Upp

The Wrestler

Ett härligt drama där karaktärerna står i fokus snarare än själva historien.
Det är ett härligt avskalat och jordnära drama där man verkligen lär känna huvudkaraktärerna och filmens uppbyggnad gör att man verkligen känner för dessa, utan några onödigt krumelurer.

Manuset, och själva historien, är inget nytt direkt, utan det är tack vare skådespelarna och regissören (Darren Aronofsky), som det blir intressant i slutändan.
Filmens karaktär och uppbyggnad tillåter att det inte är så nyskapande, för man fokuserar nästan uteslutande på sina inblandade individer.

Skådespeleriet är i toppklass och alla inblandade gör trovärdiga personporträtt. Trots alla fina porträtt så är det Mickey Rourke, i rollen som Randy "The Ram". som stjäl showen. Han porträtt av den avdankade brottningsstjärnan känns som taget ur det verkliga livet och det märks att det känns väldigt personligt för Rourke.
 

Kommentarer Ner Upp
venus - 2009-01-25 02:16:42

har visserligen bara sett mickey rourke i sin city, men där var han i alla fall fantastisk. verkar vara en skön film jag ska se till att se :)



nolans version av batman gillar jag verkligen. synd att inte ledger kommer vara med i trean som jokern, men jag är säker på att den blir bra i vilket fall som helst. begins var ju otrolig, så..vilken av de gillar du bäst?


Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se