1. Inglorious Bastards - 2008-07-20 11:13:22 Ner Upp







Genre: Action, Krig

Produktionsland: USA

Svensk premiär: 2009

Regissör: Quentin Tarantino

Skådespelare: Brad Pitt, Mike Myers, Diane Kruger



Tarantino ska i nästa film ta sig an krigsgenren. Det är ett område han är en nybörjare på, men om vi känner herr Tarantino rätt så blir det en krigsfilm som inte liknar någonting annat.
Man vet inte så mycket om filmen förutom att manuset är klart och att man just nu håller på att förbereda allt inför inspelningen.

Just manuset, och historien som den berättar, är det som lockar mest. Tarantino har själv sagt att det är det bästa han har skrivit (Se "Quentin Tarantino-tema") och det bådar minst sagt gott när han själv säger det.
Det finns inte skådespelare som är klara till projektet än, men det ryktas både om Brad Pitt och Leonardo DiCaprio. Ingen av dem har jobbat med Tarantino innan, men om det visar sigatt de blir klara så ska dem nog passa in alldeles utmärkt med Tarantino och hans gäng.

Casten i Tarantinos filmer brukar alltid vara fantasifyllt komponerat, så vi kommer nog att hitta minst ett par namn som man inte tycker passar in till en början, men som man senare blir positivt överraskad av.
Manuset har läckt ut på vissa sidor på internet och kommentarerna om det är att det är den mest galna, bisarra och minst autentiska krigsdrama som någonsin har hört talas om. Det ska Tarantino till det för att skapa en krigsfilm som bara går ut på att underhålla publiken och referera till äldre filmer.

Filmen beräknas vara klar till nästa års Cannes festival och då får vi se om den lever upp till sina förväntningar.
 

Kommentarer Ner Upp

Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se