Leave Nothing - 2008-10-15 17:25:03 Ner Upp

Vi vet alla att TV-reklam kan både vara irriterande och slöseri med tid. Man vill helst att pausen ska ta slut så att man kan fortsätta att se klart på sitt program eller börja på nästa.
Men ibland så finns det guldkorn även bland dessa störningsmoment och Nikes senaste satsning på amerikansk fotbolls är ett sådant.

Nike slog på stort till den här kampanjen och anlitade toppregissörer till jobbet att komponera ihop en trevlig snutt som, förhoppningsvis för företaget, kommer att dra in lite av det gröna.
___________________________________________________________________________Den första filmen är regisserad av David Fincher (Se7en, Fight Club). Det är en stycke reklamfilm på en minut som är härligt ackompanjerad av en remix på en låt från legenden Ennio Morricone's arbete med spagettiklassikern The Good, the Bad and the Ugly.
___________________________________________________________________________Den andra snutten är däremot regisserad av, regissören till filmer som bland annat The Insider, Collateral och Heat, Michael Mann. Musiken den här rundan är hämtad från filmen The Last of the Mohicans, som Mann regisserade, och låten är skapad av duon Trevor Jones & Randy Edelman och den heter Promontory.


Kommentarer Ner Upp

Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se