Fanboys - 2009-02-15 22:34:17 Ner Upp

Fanboys har levt en liten undanskymd tillvaro och inte fått så mycket publicitet, men av trailern att döma så kan detta bli en riktigt bra komedi.
Filmen verkar vara i samma anda som Kevin Smiths(The guy from Die Hard 4.0) alster och det bådar gott. Detta tillsammans med en riktigt intressant cast och hela Star Wars-temat, så kan detta bli en riktigt fullträff.

Tyvärr så verkar den inte komma upp till de svenska biograferna, men den lär komma ut på DVD senare under året.


Kommentarer Ner Upp
Anonym - 2009-02-15 22:37:44

Va glad jag blir! Trodde aldrig att den skulle släppas. Har väntat otroligt länge, så man får väl sitta och vänta tills DVD-releasen kommer :(

syster - 2009-02-15 23:15:42

sv: tack! :) fortfarande under ombyggnad dock..

venus - 2009-02-16 21:47:10

Läste färdigt american psycho. Om du ska klara dig genom den får du lov att vara hårhudad..våld- och sexscenerna är så bisarra och detaljerade. Och boken hade inte direkt någon handling, man skulle kunna slå upp på mitten och inte ha missat något viktigt. Men den var väldigt intressant och har en sådan satirisk underton. Humorn är prislös och riktigt jävla bisarr. Trots det är så är boken, eller snarare Pat Batemans liv otroligt ytlig, han ägnar till exempel flera sidor åt sina favoritband.

venus - 2009-02-16 23:18:52

Jag älskar Dexter, han är så cool :) Har sett både säsong ett och två, men inte sett trean. Tycker det är rätt åt Doakes att han kolade, han lade sig i för mycket. Dessutom var det ju inte så att Dexter mördade oskyldiga, så jag fattar inte varför han bara inte kunde back off. Jag antar att han ville bli känd som den som fångade Bay Harbor-butchern.Angående kommentarerna..alltså, du borde bara veta hälften av vad tjejer associerar till sex. Jag fattar inte varför det är killar som är stämplade som sexgalningar, det är tveklöst tvärtom :P


Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se