RocknRolla - 2008-12-29 13:44:32 Ner Upp


RocknRollaGuy Ritchie, detta mysterium till regissör. Med filmer som Lock, Stock..... och Snatch tog hans karriär fart på allvar och han blev snabbt ett av dem mest intressanta framtidsnamnen inom branschen. Men sen verkade det precis som om hans magi försvann och han blev snarare mer känd som Mr. Madonna, än någon framstående filmregissör.

Så nu var det dags för Ritchie att visa att han är tillbaka på banan. Men han når inte riktigt ända fram.
Historiemässigt så är det inget att klaga på. Visst så är det inget nytt under solen direkt, men Ritchie är här tillbaka till sina rötter där han presterar och förhoppningsvis trivs.

Det är snarare karaktärerna jag har lite problem med. FIlmen innehåller en drös med olika sorters personligheter som alla har sina speciella egenskaper och tillför filmen på sitt sätt.
Detta låter bra på pappret och kanske för tankarna tillbaka till regissörens tidiga verk, men det blir aldrig så bra i praktiken som pappret vill utlova.
Jag hade gärna sett att herr Ritchie hade skruvat upp sina karaktärer några varv till och gjort dem så bisarra och speciella som en riktigt Guy Ritchie-film kräver.

Men sammanfattningsvis så är detta ett fall framåt, gentemot Swept Away och Revolver, men någon fullpoängare blir det tyvärr inte.
 

Kommentarer Ner Upp

Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se