Slumdog Millionaire - 2009-01-25 23:02:43 Ner Upp

Slumdog Millionaire

Filmen som alla filmgalor nuförtiden verkar älska. Tio nomineringar inför årets Oscarsgala gör att man förväntar sig en riktigt bra film, men tyvärr så når det inte riktigt fram.

Filmens foto är utsökt och miljöerna i Indien är de bästa sedan City of God. Dessutom så fungerar de relativt okända skådespelarna bra och personerna känns trovärdiga.

Själva filmens handling är snyggt uppbyggt kring tv-programmet "Vem vill bli miljönär?" och det känns originellt. Men ibland upplevs historien och dess vändningar lite väl tillgjorda och betyget sänks en aning tack vare detta.

En annan negativ aspekt i filmen var dess karaktärer och relationerna sins i mellan, som man aldrig riktigt fick lära känna ordentligt. Jag uppfattade som om man bara skrapade på ytan och jag hade gärna sett att man hade fördjupat sig mer i huvudkaraktärerna.

På det hela taget så är Slumdog Millionaire en gedigen film som är väl värd att titta på. Men jag upplever den vara en aning överskattad.
 

Kommentarer Ner Upp
venus - 2009-01-25 23:52:32

haha men du brukade kommentera min blogg ofta förr, och din är riktigt kul! okej så den här bloggen är liksom en filmblogg och den andra är personlig?:P

venus - 2009-01-25 23:54:14

svårt att tänka att du är samma person, här är du seriös och skriver så formellt och i den andra är du helt annorlunda. men det är riktigt häftigt :)

venus - 2009-01-26 00:02:39

men du skrev ju att du har bloggen royalwithcheese? den här är ju royalEwithcheese....äsch ett missförstånd. trevlig blogg i vilket fall som helst:)


Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se