Gran Torino - 2009-03-05 00:23:06 Ner Upp

Gran Torino

En alldeles underbar film, främst tack vare Clint Eastwoods insats. Mannen visar att han fortfarande kan agera och hans regi finns ingenting att klaga på heller.

Clintans karaktär är så där härligt konservativ och man kan riktigt förstå att han har varit med om mycket i sina dar.
Filmens intrig fungerar genom hela filmen och man vet inte riktigt vad som kommer hända härnäst. Dessutom så gillar jag filmens avskalade och jordnära karaktär, som gör att man känner mer för karaktärerna.

Det man kan klaga på filmen är skådespelarinsatserna runt omkring herr Eastwood inte är dem bästa. Men om man har i åtanke att det är första gången många av dem agerar på den vita duken, så fungerar det ändå hela ok i slutändan.

Men när allt kommer omkring så är detta Clint Eastwoods film och om ryktet stämmer gällande att detta är Clintans sista skådespelarroll, så slutar han verkligen med flaggan i topp.
 

Kommentarer Ner Upp
venus - 2009-03-07 16:45:40

jag såg trailern till denna film och den verkade lite tvivelaktig. föll mig inte riktigt i smaken, men bara för att det är en eastwood-film så ska jag nog se den ;)såg slumdog igår. verkligen en fantastisk film! gillade dock inte att karaktärerna var så stereotypiska, och kärlekshistorian var rätt vacker men åh så löjlig i slutet. det är jobbigt när en bra film avslutas med en massa klyschor, förstör verkligen stämningen. bortsett från det var det en sevärd film :)


Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se