Sommar 2010: En lägesrapport - 2010-07-15 20:26:41 Ner Upp

Hej svejs i sommarvärmen. Snart har halva sommaren gått och det har varit en dålig filmsommar hittils. Fotbolls-VM stal mycket fokus under en hel månad, där det blev lite tid över för filmtittande. Biosommaren är dessutom en av de sämre på länge och det är egentligen bara två filmer som verkar lockade, Inception och Toy Story 3. I och för sig verkar de nämna filmerna vara två riktiga toppenfilmer om man ska tro förhandssnacket, men det känns ändå för tunt på den fronten.

Den rådande värmeböljan som har dragit in över landet gör inte att motivationen stiger när det gäller att sitta inomhus och se film, ännu mindre att försöka få igång "tankeverksamheten" och skriva ner något kring sina funderingar.

Men det ska bli bättring på filmfronten framöver och nu när VM är över för den här gången så finns det plötsligt lite tid över för att på lite film. Dessutom har Inception biopremiär nästa vecka så det lär dyka upp lite recensioner och tankar kring film framöver. Försök håll ut i värmen och kom ihåg att glass plus vatten är den bästa medicinen mot solfrossa.


Kommentarer Ner Upp
D-RL - 2010-07-19 19:30:12

Tack, o trevlig sommar själv. Det ska bli kul o se vad du hittar på framledes.


Kommentera inlägget här: Ner Upp

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback Ner Upp
RSS 2.0
Nöje och Underhållning Film & TV bloggar Reggad på Commo.se Film/Tv Blogglista.se